Indigo

Indigo

Indigo børn er nogle fantastiske væsener, som Overordnet set autodiadakte og fungerer ikke godt blandt voksne, der ikke er i balance med sig selv.

Det må betyde, at der stilles særligt krav til forældre, for at kunne håndtere sådanne børn.

Hvis en forældre ikke kan ”rumme” sådant et barn og vise forståelse for barnets væren, vil det blive vanskelig at håndtere denne opgave.

Vi kan hjælpe dig/Jer med denne forståelse.

Det autodidakte skal ses i lyset af begrebets betydning, at disse børn er hurtige til at kopiere og selvlære ting. De er født med en stor åndelig viden og har ofte brug for en vejledning i at forstå, hvorfor de ikke er som ”de fleste”.

Indigo børnene er her og de vil med tiden komme på banen med deres mission. Deres åndelige vækst kan ikke standses, de har brug for voksne som kan forstå dem og guide dem.

Vi kender og er i kontakt med et medie, en kvinde, som med sine 2 børn er i denne væren. Et væren af lysets forståelse og tjeneste herfor.

At være begrebet ”indigo” er forløsningen i sig selv, en manifesteret rejse.

Hun ville være det allerbedste bud på den hjælp, som dit barn måtte have behov for fremadrettet.

Kvinden og hendes 2 børn er en kæmpe gave fra universet, noget vi alle kan lære af. De kommer med power og styrke og en viden, som vi naturligt nok skal bruge de kommende år på jorden.